kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

Prošetaj virtuelnim sajmom, posjeti lonac eXpo

Istraži lonac eXpo, virtuelni, interaktivni sajam i predstavi svoju poslovnu, aktivističku i filantropsku priču.

U loncu se okupilo preko 87.000 ljudi i 180 partnera koji su spremni da poguraju mlade da uspiju. Razmišljali smo kako da olakšamo kontakte i suradnju među njima i smislii smo lonac eXpo – stalni virutelni sajam u kom i ti možeš predstaviti svoju poslovnu, aktivističku ii filantropsku priču.

Šta je lonac eXpo?

Mjesto na kom možeš predstaviti svoju i saznati o drugim idejama i poduhvatima, povezati se sa svima koji te mogu podržati da svoje ideje pretvoriš u stvarnost. A vjerovatno ćeš pronaći nekoga koga i ti možeš pogurati.

U lonac eXpo-u već možeš pronaći na desetine startupa, kompanija, organizacija, udruženja, lokalnih uprava sa kojima možeš da stupiš u kontakt. Na primjer, ako ti treba podrška za tvoju poslovnu ideju ili biznis, u lonac eXpo možeš pronaći inkubatore i investitore koji te mogu podržati.

Ako si iz dijaspore i želiš da investiraš u BiH, na jednom mjestu možeš pronaći sve informacije o podršci koju nude opštine, općine i gradovi, a možeš i predstaviti udruženje dijaspore u svojoj zemlji.

U lonac eXpo predstavljamo i uspješne projekte Omladinske banke koji razvijaju naše zajednice, a i članice Filantropskog foruma u BiH koje su spremne da te i druge projekte podrže.

Kako možeš dobiti štand u lonac eXpo?

Ako i ti želiš da imaš svoj štand u lonac eXpo-u, treba ti samo kratki video koji možeš snimiti i svojim telefonom, kontakt podaci i promotivni materijali koje imaš. Popuni obrazac ispod i u roku od 10 dana, tvoj štand će biti aktivan. Možeš ga ti slati kao svoju prezentaciju, a i mi ćemo ga promovisati, skupa sa svim drugim idejama.

Ovo su neki biznisi koji su već napravili svoje štandove i dobili podršku – Bizon MediaSelfie Museum, DaVinci Guitars.

Ako imaš poslovnu ideju ili biznis koji je spreman za investiranje, možeš u Startup studiju dobiti mentora ili mentoricu koji će s tobom napraviti Pitch Deck i staviti ga na štand – prijavi se!

lonac
lonac
lonac
lonac
lonac
lonac
lonac

 

Izvor: https://www.mreza-mira.net/

Back To Top
X