kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

PROJEKAT „BUDI KREATIVAN I TI“ – PUT U SVIJET PRETVARANJA HOBIJA U POSAO

Koliko puta ste otvorili društvene mreže i ugledali predivne ručne radove, pravu kreativnost na djelu, nešto čega se vi nikada ne biste dosjetili, a neko to vješto pravi, promoviše i prodaje? Svakodnevno!

I šta ste pomislili? Ja to ne znam i ne mogu. Ma nemam ja talenta za to! Nemam ni vremena ili imam vremena, ali kako ću, kome ću, ko će to pogledati, pozitivno iskomentarisati ili pak kupiti?

Da se od kreativnih, ručnih radova može vrlo dobro zarađivati svakodnevno smo svjedoci jer i sami kada nam treba unikatan poklon posegnemo za pretragom u grupama kreativaca. Zašto? Jer želimo nešto kvalitetno i unikatno! Želimo nešto drugačije, što sigurno niko nema. Biramo, naručujemo, zahtijevamo da bude posebno i da se doda ovo i ono, a potom kupimo i obradujemo sebe ili druge.

Mnogi od njih su hobi pretvorili u posao, mnogi od njih su otvorili svoje radionice u kojima postoji i izložbeni dio, mnogi od njih su otvorili svoje galerije, darovne dućane ili su sklopili saradnju sa nekim ko ima nešto od pomenutog, sklopili partnerstva i ostvarili saradnju.

Ali, svi oni, nikako ne zanemaruju moć društvenih mreža i promocije koja ulazi u svačiji dom.

Ako ste pomislili gdje da i ja to naučim pa pokušam, kako da saznam ide li mi to, hoću li znati, trebate se sjetiti Agencije ZEDA i projekta „Budi kreativan i TI“ koji je baš vaša prilika da steknete nove vještine, ojačate kompetencije i ekonomski se osnažite. ZEDA organizuje kreativne radionice za sve one koji žele dobiti hobi koji će usavršiti, a potom i pretvoriti u posao. ZEDA će podržati sve one koji se odluče na ovaj korak.

Projekat „Budi kreativan i TI!“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.

Radionice se održavaju u prostorijama Agencije ZEDA (Poslovna zona Zenica 1, Zmaja od Bosne bb, II sprat- Impulsni kreativni centar). Učešće je besplatno ali je prijava OBAVEZNA.

Više informacija o ovom Projektu, radionici koja slijedi ili informaciju o prijavi, možete saznati na na 032 449 – 412.

Kontakt osoba  u Agenciji ZEDA je Ajna Dedić.

#prijaviše_se

#naučiš

#usavršiš

#ispromovišeš

#unovčiš

 

Budi kreativan i TI! 😊

 

 

Back To Top
X