kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Projekat “Biznis nakon krize” za podršku malim i srednjim poduzećima u BiH – Prijave do 30. maja

U izazovu kratkoročnog spašavanja i dugoročnog opstanka, u novim poslovnim modelima, EBRD pokreće projekt “Biznis nakon krize” koji finansira Evropska unija.

“Biznis nakon krize” je kombinacija početnog online treninga u 4 modula, praćenog sa važnijim modulom – individualnim radom sa preduzećima, s ciljem definisanja novog/dorađenog poslovnog modela poduzeća za budućnost i finansijskih planova za novo doba, pojedinačno za svako preduzeće, te mentorstvo u trećoj fazi za sve izazove u implementaciji novog poslovnog modela.

Voditelj projekta je konzultantica Alma Nefić, jedna od vodećih EBRD internacionalnih konzultanata, sa iskustvom u razvoju i rastu poduzeća širom Evrope i centralne Azije, te sjevera Afrike, sa projektima u više od 15 zemalja. U BiH i regiji, Nefić vodi projekte reorganizacije kompanija, unapređenja prodaje, upravljanja finansijama i modelima za rast. Prethodno desetogodišnjem poduzetnišvu u konzultanskom poslu, Nefić je 15 godina vodila multinacionalne i regionalne kompanije iz FMCG i financijske industrije.

U projektu će učestvovati ograničen broj poduzeća, svoje prijave možete poslati do 30. maja na mailove secibova@ebrd.com ili alma.nefic@me.com

 

Preuzeto: https://www.mreza-mira.net/vijesti/pozivi-za-projekte/projekat-bizni-nakon-krize/

Back To Top
X