kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

Program stažiranja u organizaciji Ashoka u Egiptu

Organizacija Ashoka Arab World iz Kaira objavljuje poziv za učešće u WISE programu stažiranja u okviru Ženske inicijative za društveno preduzetništvo (WISE). Program može trajati najmanje tri mjeseca sa fleksibilnim datumima početka i završetka stažiranja.

 

OBLAST

Društveno preduzetništvo.

 

OPIS

Stažiranje se obavlja sa punim radnim vremenom, a povremeno je moguć i prekovremeni rad u skladu sa obimom posla. Radna sedmica je od nedjelje do četvrtka dok su petak i subota neradni dani. Zadaci na ovoj poziciji uključuju: podršku razvojnoj jedinici u pronalaženju potencijalnih partnera, pripremu nacrta prijedloga i ugovora za strateško uključivanje potencijalnih partnera, istraživanje, mapiranje i istraživanje potencijalnih univerzitetskih partnera, planiranje i izvještavanje o preduzetim aktivnostima.

 

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz cijelog svijeta. Potrebno je da kandidati imaju diplomu o završenim magistarskim studijama u oblasti društvenih nauka, poslovanja, ekonomije, političkih nauka, rodnih studija ili drugoj relevantnoj disciplini. Očekuje se da kandidati imaju razvijene vještine rada na računaru u ofis programima. Neophodan je visok nivo znanja engleskog jezika, a poželjno je i dobro znanje arapskog jezika.

 

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili pošaljite CV i kratak primjer akademskog pisanog rada na: lgoetze@ashoka.org

 

ROK ZA PRIJAVU

25. januar 2020. godine

Detaljnije: https://www.ashoka.org/en-us

 

Izvor: https://mladiinfo.me/

Back To Top
X