kalendar

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

PROGRAM ISTRAŽIVAČKIH STIPENDIJA U SINGAPURU I SAD

The National University of Singapore (NUS) and Stanford University (Stanford) iz SAD raspisuju program istraživačkih stipendija za kandidate iz svih krajeva svijeta.

 

OBLAST:
društvene i humanističke nauke

 

OPIS
Pomenuti univerziteti pružaju kandidatima iz svih krajeva svijeta mogućnost usavršavanja u istraživačkom programu koji se odnosi na savremenu jugoistočnu Aziju. Mogućnost profesionalnog usavršavanja, napredovanja i učenja o obilježjima američke i azijske kulture je zagarantovana. Svaki istraživač dobija kartu za Singapur, odatle za SAD nakon čega dobija put nazad u svoju matičnu zemlju. Mjesečna stipendija će iznositi 7500 američkih dolara tokom trajanja istraživačkog perioda.

 

USLOVI
Kandidati moraju da se bave ili rade u oblasti društvenih i/ili humanističkih nauka

Kandidati moraju da posjeduju visok nivo znanja engleskog jezika

 

NAČIN PRIJAVE
Zainteresovani kandidati/kinje moraju priložiti: predlog projekta (max 3 strane), detaljan plan boravka u SAD i Singapuru, objavljen rad na engleskom jeziku vezano za predlog projekta (savremena jugoistočna Azija), CV, tri akademske preporuke i njihove mejl adrese, aplikantovi kontakt podaci uključujući mejl adresu na sljedeće mejl adrese istovremeno: nusstanfordsea@nus.edu.sg i llee888@stanford.edu

 

ROK ZA PRIJAVU:
Prvi mart 2019. godine

Detaljnije: nusstanfordsea@nus.edu.sg ili llee888@stanford.edu

 

Izvor: https://mladiinfo.me

Back To Top
X