kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Program Evropske unije „Erasmus for Young Entrepreneurs“ (EYE)

U Bosni i Hercegovini je aktivan program Evropske unije „Erasmus for Young Entrepreneurs“ (EYE). Riječ je o programu prekogranične razmjene koji preduzećima iz BiH pruža priliku da sarađuju sa ozbiljnim i posvećenim mladim preduzetnicima iz drugih zemalja na razvoju novih poslovnih ideja i upoznavanju novih tržišta, čime postaju dio evropske mreže uspješnih preduzetnika.

Sa druge strane, ovaj program takođe nudi priliku mladim preduzetnicima (i onima koji žele da to postanu) iz BiH da uče od iskusnih i uspješnih preduzetnika koji vode preduzeća u drugim zemljama.

Preduzeća iz BIH koja žele da budu domaćini mladim preduzetnicima iz evropskih zemalja, kao i mladi preduzetnici iz BiH koji žele da razvijaju svoje preduzetničke ideje kod iskusnih preduzetnika u evropskim zemljama, mogu da se jave u Edu – Agenciju za razvoj preduzeća putem mejla eda@edabl.org ili telefona 051/300-241. EDA učestvuje u svojstvu kontakt tačke za BiH i pruža tehničku podršku svim zainteresovanim preduzetnicima u procesu apliciranja i provođenja projekta, u slučaju da partnerstvo bude uspješno uspostavljeno.

Više informacija o programu i načinu prijave je dostupno na veb-stranici Erasmus for Young Entrepreneurs, kao i u promotivnim materijalima:

EYE – najvažnije informacije
EYE – za nove preduzetnike
EYE – za preduzetnike domaćine

 

Izvor: http://www.komorabih.ba/

Back To Top
X