kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

PROFESORICA PREDŠKOLSKOG ODGOJA I OBRAZOVANJA, SENADA HASANIĆ POKAZALA TALENAT I ZA CRTANJE NA ALUMINIJSKOJ FOLIJI

Senada Hasanić (33) profesorica predškolskog odgoja i obrazovanja koja je javnosti poznata kao umjetnička duša koja odlično slika aktilnim bojama, akvarel tehnikom i grafitnom olovkom, izrađuje predmete dekupaž tehnikom i nakit od FIMO mase, često se interesuje za učenje novih tehnika. Kažu da ko jednom zaplovi u svijet kreativaca, ne može, a da se ne osvrće uokolo zapažajući nove stvari koje može naučiti. Senada voli istraživati, iskušavati granice kreativnosti, testirati svoje kreativne mogućnosti, te učiti nove tehnike koje će iskoristiti na kreativnim radionicama prenoseći ih učenicima. Nije znanje znanje znati, već je znanje, znanje dati!
Jedna od tehnika koja je kako kaže totalno oduševila i u potpunost zarazila je crtanje na aluminijskoj foliji koju je naučila na kreativnoj radionici Agencije ZEDA koje se realizovala u okviru projekta „Budi kreativan i Ti!“
Ovo je njen prvi samostalno urađen rad na aluminijskoj foliji:

 

 

 

 

 

 

 

 

Bravo Senada!
Pozivamo sve vas koji ste bili dio naše kreativne priče u trećem ciklusu projekta „Budi kreativan i TI!“ da nam dostavite fotografije radova koje ste samostalno izradili tehnikama koje ste naučili na našim kreativnim radionicama. Ne zaboravite da je izgled fotografije jako važan i da su detalji bitni pa pokušajte ambijent ukrasiti prigodnim detaljima. Također, ne zaboravite učestvovati u nagradnim igrama u kojima u saradnji s Fedi d.o.o. nagrađujemo kreativnost i poklanjamo repromaterijal za još kreativnosti.

Kreativna priča se nastavlja!

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

 

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X