kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Prijavite se za učešće na XII regionalnom Sajmu poslovnih ideja

Mladi ste i imate poslovnu ideju koju želite da sprovedete u djelo, a nemate dovoljno resursa? Već imate započet vlastiti posao i želite da ga proširite?! Ako je tako, napravite pravi korak i prijavite se na XII Sajam poslovnih ideja, kojeg organizuje Udruženje ”Prijatelji Srebrenice”.

Učešće na Sajmu poslovnih ideja podrazumijeva da prijavljeni učesnici prvo prođu obuku za pisanje poslovnog plana i da napišu sopstveni poslovni plan uz pomoć Poslovnog savjetovališta Udruženja ”Prijatelji Srebrenice”. Polaznici treninga za izradu poslovnog plana, koji dobro razrade svoje ideje u poslovnom planu, imaće priliku da predstave svoje ideje na XII Sajmu poslovnih ideja i tako uđu u konkurenciju za osvajanje vrijednih nagrada.

Za najbolje poslovne ideje na Sajmu obezbjeđeni su grantovi i beskamatna sredstva sa rokom otplate do tri godine.

Prijave za Sajam poslovnih ideja otvorene su za mlade od 18 do 35 godina (moguća su i manja odstupanja) sa područja Bratunca, Srebrenice, Vlasenice. Pravo prijave imaju osobe koje planiraju da registruju djelatnost. Takođe, prijaviti se mogu i dobitnici I nagrada sa prethodnih Sajmova poslovnih ideja, koji su ispoštovali sve uslove Fonda za razvoj omladinskog preduzetništva, kao i svi učesnici prethodnih Sajmova koji nisu dobili nagrade ili su namjenski iskoristili sredstva za II nagrade.

 

Prvi presjek broja prijava će biti napravljen 10. januara.

Prijavljivanje se vrši putem obrasca koji možete preuzeti OVDJE , koji je potrebno dostaviti na e-mail adresu office@prijateljisrebrenice.org ili lično u prostorijama Udruženja ”Prijatelji Srebrenice”, Trg Mihajla Bjelakovića bb III sprat Srebrenica i Trg Miloša Obilića bb Bratunac (prostorije kod Narodne biblioteke). Kontakt osoba je Milojko Vasić, koordinator u Poslovnom savjetovalištu Udruženja ”Prijatelji Srebrenice”.

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati putem brojeva telefona 056/440-165, 056/ 411-465 i 066/ 677 – 713.

 

Izvor: https://www.mreza-mira.net

Back To Top
X