kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Prijavite se za omladinske razmjene 2020

Država Bugarska preko PBA organizuje program „Stvarna ponuda“ koji ima za cilj izgradnju partnerstava za omladinske razmjene i poziva sve zainteresovane mlade da se prijave. Program će trajati od 11. maja do 16. maja 2020. godine

 

OBLAST

Omladinske razmjene.

 

OPIS

Program „Stvarna ponuda“ nudi novim učesnicima priliku da pronađu partnere za omladinske razmjene. Program takođe podržava stvaranje početnih projektnih ideja i savjeta u planiranju programa. Svaka omladinska razmjena ima veliki potencijal za učenje mladih i promociju aktivnog učešća. Ovaj program ima za cilj uspostavljanje kontakta, pružanje podrške za pronalaženje partnera, razvoj projektnih ideja i implementacija projekta. Pored navedenog nekoliko elemenata obuke usmjereno je na izgradnji kompetencija za svakog učesnika u okviru neformalnog obrazovnog okruženja sa posebnom pažnjom na obrađivane tema i izgradnje programa u lokalnoj zajednici.

 

USLOVI

Da bi učestvovali u programu učesnici nemogu imati manje od 18 godina. Učesnici ovog programa moraju imati na umu da će program izgradnje partnerstva biti na engleskom jeziku. Organizator može dati dodatnu podršku na portugalskom, holandskom, španskom i francuskom jeziku kada je to potrebno ali ne postoji stalni prevod.

 

NAČIN PRIJAVE

Zainteresovani učesnici programa mogu se prijaviti na web adresi: https://www.salto-youth.net/…/the-real-deal-pba…/

 

ROK ZA PRIJAVU

02. mart 2020. godine

 

Detaljnije: https://www.salto-youth.net/…/the-real-deal-pba…/

Izvor: mladiinfo.me

Back To Top
X