kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Prijavite se za nagradu za internacionalne istraživače u Evropi

Evropski istraživački savjet (European Research Council –  ERC) objavljuje poziv za sve potencijalne istraživače iz cijelog svijeta. Bespovratna finansijska sredstva dodjeljivaće se za nezavisna istraživanja sprovedena u Evropi.

OBLAST:

sve oblasti

OPIS

Evropa trenutno nudi nedovoljno mogućnosti mladim istraživačima da razviju samostalne karijere i naprave prelaz od rada pod nadzorom mentora, ka samostalnom istraživanju. Ovaj problem dovodi do gubitka istraživačkih talenata u Evropi. ERC početne nagrade, imaju za cilj podržati naučnike koji se ističu i koji spremaju uspostaviti istraživački tim kako bi sproveli samostalno istraživanje u Evropi.

USLOVI

U idealnom slučaju, kandidati bi trebali imati dvije do sedam godina iskustva, nakon završenih doktorskih studija i dokaz o naučnim djelatnostima koja imaju potencijal. Kandidati svih nacionalnosti pozivaju se da se prijave za dodjeljivanje nagrade.

NAČIN PRIJAVE

Aplikacije podnosi glavni istraživač zajedno sa ili u ime institucije domaćina. Kada nađete konkurs koji Vama odgovara, treba da priložite potrebne administrativne obrasce, predlog istraživanja i dopunska dokumenta. Sve detalje možete naći na zvaničnoj stranici.

ROK ZA PRIJAVU:

Do kraja godine

mladiinfo.me

Back To Top
X