kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Prijavite se za kurs preduzetništva u Bankoku

GEB je raspisao konkurs za kurs preduzetništva za sve potencijalne preduzetnike sa novim idejama i inovacijama bez obzira na starosnu grupu i obrazovno porijeklo.

 

OBLAST:

Sve oblasti

 

OPIS

Global Entretreneurship Bootcamp (GEB) je intezivan program posvećen razvoju mladih preduzetnika iz cijelog svijeta. Kako se većina preduzetničkih događaja fokusira na postojeće preduzetnike, a ne na stvaranje novih GEB pruža platformu za početnike i sjajno okruženje za učenje gdje učesnici iz svih sredina mogu da kreiraju, inoviraju, sarađuju i takmiče se u prijateljskoj atmosferi. Bootcamp pruža platformu za mlade preduzetnike da se oglasi dok primaju konstruktivne povratne informacije. Pred toga GEB povezuje preduzetnike sa mentorima svjetske klase koji će ih voditi i pomoći im u poslovnom modelu. GEB je više od običaja preduzetničkog događaja, jer svojim učesnicima pruža globalnu izloženost.

 

USLOVI

Mogu se prijaviti svi zainteresovani pojedinci iz svih krajeva svijeta. To mogu biti preduzetnici, studenti i profesionalci bilo koje discipline. Neophodno je osnovno poznavanje engleskog jezika.

 

NAČIN PRIJAVE

Ukoliko želite da se prijavite neophodno je popuniti aplikacioni obrazac na sljedećem linku: https://gebootcamp.com/apply.html

 

ROK ZA PRIJAVU

15. mart 2020. godine

 

Detaljnije: www.gebootcamp.com

 

 

Izvor: https://mladiinfo.me/

Back To Top
X