kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Prijavite se za Generation Unlimited izazovu za mlade

Zajednički program Ujedinjenih Nacija za mlade „Kreaktivacija“ ponosno objavljuje da će Crna Gora po drugi put učestvovati na takmičenju Generation Unlimited izazovu za mlade (Youth Challenge).

OBLAST:
Edukacija

OPIS
Ovo globalno takmičenje se sprovodi u 41 zemlji širom svijeta, a pobjednici imaju priliku da osvoje 20.000 dolara, kao i mogućnost da se njihova rješenja implementiraju širom svijeta. Izazov u Crnoj Gori organizuju UNDP, Savez izviđača Crne Gore i UNICEF. Ovo takmičenje nudi priliku svim mladim ljudima da riješe društvene izazove i unaprijede zajednicu u kojoj žive, nauče kako da razviju ideje i implementiraju ih i dobiju finansijsku i mentorsku pomoć. Takođe, imaju priliku da postanu dio globalnog izazova i dobiju dodatna sredstva i mentorstvo kako bi razvili svoju ideju na globalnom nivou.

USLOVI
Mogu se prijaviti svi mladi iz svih crnogorskih opština od 18 do 24 godine.

NAČIN PRIJAVE
Prijave možete naći na link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdCq6755ccBCpaw-OQt0UdmxV8i5qcAe-TeMsMypXqiVygx6w/viewform

ROK ZA PRIJAVU:
09. februar 2020. godine

Detaljnije: http://kreaktivator.me/

VIŠE INFORMACIJA:
Deset odabranih timova biće pozvano da učestvuje na trodnevnoj radionici koju organizuju Laboratorija inovacija za mlade i partner organizacije, Digitalizuj.Me. Radionica će se održati od 21. do 23. februara u hotelu Palas, Petrovac. Odabrani timovi će tokom tri dana, uz pomoć sjajnih mentora, prolaziti kroz niz modula kako bi od problema došli do njegovog rješenja i osmislili projekat, nakon toga pet odabranih timova će učestvovati u nacionalnom finalu, a dva tima odabrana u finalu će se uključiti u Globalni izazov, sa predstavnicima još 40 zemalja, i imaće priliku da osvoje 20.000 dolara za realizaciju svoje ideje.

 

Izvor: https://mladiinfo.me/

Back To Top
X