kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Prijavite se na takmičenje ”Just Imagine If”

Univerzitet Durham i Ella’s Kitchen fondacija raspisali su konkurs za takmičenje međunarodnih društvenih preduzeća i inovacija.

 

OBLAST

Biznis, ekonomija, ekologija.

 

OPIS

”Just Imagine If” je godišnje međunarodno takmičenje društvenih preduzeća i inovacija u cilju društvenih, ekonomskih i ekoloških promjena u svijetu kroz podršku malih ideja kako bi u stvarnosti imale veći uticaj. Ideje se odnose na globalne izazove u vrijednosti od preko 100.000 britanskih funti univerzitetskog istraživanja i poslovne podrške. Svrha takmičenja je da pokrene društvene, ekonomke i ekološke promjene kroz male ideje sa stvarnim uticajem. Deset finalista u užem izboru predstaviće svoju poslovnu ideju na panelu stručnih poslovnih lidera u Durhamu. Svaki finalista će dobiti mentorstvo vodećih poslovnih stručnjaka, kao i One Young World obuku za usavršavanje svojih prezentacija uoči događaja i pohađanje kursa u Durham Business School. Pobjednik dobija ugovor o istraživanju u vrijednosti od preko 75.000 britanskih funti i pomoć od strane ključnih poslovnih partnera.

 

USLOVI

Takmičenje je međunarodnog karaktera, otvoreno za sve one koji imaju poslovnu ideju koja se tiče najmanje jednog od ciljeva održivog razvoja Ujedinjenih nacija.

 

NAČIN PRIJAVE

Ukoliko želite da se prijavite na takmičenje, popunite aplikacionu formu na sljedećem linku: https://www.dur.ac.uk/…/commercialis…/justimagineif2020/

 

ROK ZA PRIJAVU

2. februar 2020. godine

 

Detaljnije: https://www.ugent.be/en

Back To Top
X