kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Prijavite se na online kurs crtanja

Ultimativni kurs crtanja pokazaće vam kako stvoriti naprednu umjetnost koja će stajati kao profesionalni rad. Kurs je vaš put ka sticanju vještina crtanja kakve ste oduvijek znali da trebate imati, bilo za sopstvene projekte ili za crtanje za druge ljude.

OBLAST: crtanje

OPIS

Kurs uključuje: video na zahtjev od 11 sati, pet članaka, četiri stvari za preuzimanje, puni životni pristup, pristup na mobilnom telefonu i TV-u i certifikat. Ovaj kurs će vas odvesti od malo znanja o crtanju do stvaranja napredne umjetnosti i dubokog razumijevanja osnova crtanja. Na ovom kursu stvorićete preko 50 različitih projekata koji će vas odvesti od početnika do stručnjaka. Dobićete odmah pristup svih 11 odjeljaka kursa. Kurs je postavljen tako da vas brzo vodi korak po korak kroz postupak crtanja u mnogo različitih stilova. Opremiće vas znanjem za stvaranje zadivljujućih dizajna i ilustracija. Dobićete pristup 11 odjeljaka kursa koji će vas naučiti osnovama crtanja od temelja. Kurs je podržan sa više od 11 sati jasnog sadržaja kroz koji će vas provesti instruktor kroz svaki korak. Cijena sa popustom je 13 eura (standardna cijena je 130 eura, ali imate popust kad prvi put posjetite sajt).

 

USLOVI

Kurs je namijenjen studentima koji žele naučiti crtati, voljni su uložiti nekoliko sati da nauče crtati, voljni su da krenu u akciju i počnu crtati nevjerovatna umjetnička djela. Neophodni su: papir, olovka, gumica, lenjir i motivacija za učenje.

 

NAČIN PRIJAVE

Prijave se vrše na linku: https://www.udemy.com/join/signup-popup/…

ROK ZA PRIJAVU: u toku

 

Detaljnije: https://www.udemy.com/…/the-ultimate-drawing-course…/…

 

Izvor: https://www.mreza-mira.net/vijesti/seminari-treninzi/prijavite-se-na-onlajn-kurs-crtanja/

Back To Top
X