kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Prijavite se na konkurs u VGH / Novartis #BuildBackBetter Digital Innovation

Fondacija VGH / Novartis #BuildBackBetter Digital Innovation u okviru svojih inovativnih programa nudi novu platformu za start up kompanije koju predvode žene kako bi se unaprijedila ravnopravnost spolova u zdravstvenim sistemima. Konkurs je otvoren za sve zainteresovane.

OBLAST: Digitalni marketing

OPIS#BuildBackBetter

Digital Innovation and AI Challenge identifikovaće inovativna digitalna rješenja koja se bave zdravstvenom sigurnošću tokom COVID-19 i budućim zdravstvenim vanrednim situacijama sa potencijalom da se poveća broj žena kao kreatora digitalnog zdravlja i rješenja za umjetnu inteligenciju, kao vođa kompanija i da se osigura ravnopravnost polova.

USLOVI

Potrebno je zadovoljiti sljedeće kriterije: Start upi moraju biti osnovani od strane žena, moraju biti bazirani u zemlji sa niskim ili srednjim prihodima i moraju biti fokusirani na zdravstvenu zaštitu.

NAČIN PRIJAVE

Kandidati se mogu prijaviti tako što će popuniti aplikacionu formu na sljedećem linku: https://www.womeningh.org/buildbackbetter-challenge

ROK ZA PRIJAVU: 23.10. 2020. godine

Detaljnije na linku: https://www.womeningh.org/

 

Izvor: https://www.mreza-mira.net/vijesti/pozivi-za-projekte/prijavite-se-na-konkurs-u-vgh-novartis-buildbackbetter-digital-innovation/

Back To Top
X