kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Prijavi svoj projekat ili biznis ideju na Poziv Omladinske banke!

Ako si uvijek sanjao ili sanjala da učiniš svoju zajednicu ljepšom, ali su ti nedostajala finansijska sredstva – Omladinska banka je tu da te podrži.

Okupi tim od troje i prijavi svoj projekat na poziv Omladinske banke! Omladinska banka je izdvojila više od 135.000 KM za društveno-korisne projekte mladih iz zajednica širom BIH!!  Ukoliko imaš od 17 do 35 godina, već sada možeš prijaviti svoju ideju, a rok je do 4. maja do 14 sati. Pročitaj sve korake, a onda kreni sa popunjavanjem projektne aplikacije u loncu. Ako ti nedostaje ideja i ne znaš kako bi unaprijedio ili unaprijedila svoju zajednicu, u lonac eXpo možeš pogledati koje projekte smo podržali do sada. 

Ukoliko imaš ideju za mikrobiznis i sanjaš da postaneš preduzetnik ili preduzetnica, a nedostaju ti sredstva – tu smo da te podržimo.   Prijavi se u loncu za bespovratna sredstva za pokretanje svog biznisa! Omladinska banka je izdvojila više od 139.000 KM za biznis ideje mladih iz zajednica širom BIH! Ako ti nedostaje ideja, brzo u lonac eXpo i pogledaj koje biznis ideje mladih smo podržali do sada. 

 

Izvor:https://www.mreza-mira.net/

Back To Top
X