kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Prijavi se i učestvuj na konferenciji “Zaposli se”!

Work and Travel Experience BiH će 21. decembra 2019. godine u prostorijama HUB387, u Sarajevu, biti domaćin sajma zapošljavanja i konferencije “Zaposli se”. Ovo je jedinstven cjelodnevni događaj koji se održava drugi put u našoj zemlji i mladima nudi mogućnost spoznaje radnih ponuda u toku ljeta 2020. godine na prostoru Amerike, Kanade i Njemačke, kao i priliku da učestvuju u simulaciji intervjua sa poslodavcima, te steknu značajno iskustvo koje će im pomoći u pronalasku idealne radne pozicije i sklapanja ugovora.

Za učešće, neophodno je popuniti prijavu i rezervisati mjesto ispunjavanjem prijavnice za učešće na konferenciji “Zaposli se”, koja je dostupna do 18. decembra na linku: http://bit.ly/2t9b2eu

Pravo učešća imaju svi studenti iz Bosne i Hercegovine. Plan i program ovog događaja će biti dostavljen svim prijavljenim studentima, a za sve koji budu dio ove konferencije, obezbijeđeni su i certifikati.

Takođe, svi koji se prijave će imati priliku poslušati priče mladih koji su imali priliku učestvovati u programima i koji će podijeliti svoja iskustva.

Ne propustite iskoristiti priliku za sticanje iskustva vašeg prvog intervjua za posao. Odlične mogućnosti širom Amerike, Kanade i Njemačke čekaju na mnoštvo vrijednih studenata koji teže sticanju jedinstvenog životnog iskustva.

 

O programima koje Work and Travel Experience BiH nudi, više možete pronaći na:
Web stranici: www.experienceusa.ba
Facebook stranici: Work and Travel Experience BiH
Instagramu: @workandtravelexperiencebih

 

Izvor: https://www.mreza-mira.net/

Back To Top
X