kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Pridruži se jednoj od najvećih ekoloških akcija u BiH – osim što štitiš okoliš, učestvuješ u humanoj misiji, a za sebe možeš osvojiti nagradu!

Nagradna igra/ReZZikliraj sa Mozzartom: Počinje velika ekološka i humanitarna akcija

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokreće veliku ekološku akciju “ReZZikliraj” koja će biti organizovana tokom ljeta u gradovima širom Bosne i Hercegovine. Svi učesnici počev od 25. juna imaće priliku da se dobro zabave, doprinesu zaštiti okoline, učestvuju u humanitarnoj akciji, ali i da za sebe osvoje vrijedne nagrade.

Velika ekološka akcija biće organizovana u okviru Mozzart Teqvoly Summer Tour-a koji će tokom ljeta biti održan u pet gradova u saradnji sa ACAR Events. Na mjestima održavanja ove sportske manifestacije, gdje će prva stanica biti Trebinje, potom Mostar, Banja Luka, Kakanj i Sarajevo, biće postavljeni punktovi za otkup plastičnih flaša, odnosno PET ambalaže.

Učesnici i posjetioci će moći da donesu plastičnu ambalažu, a svi koji to učine dobiće prigodan poklon. Organizatori će zatim prikupljenu plastičnu ambalažu prodati licu registrovanom za otkup otpada, a sredstva dobijena otkupom će biti donirana u humanitarne svrhe.

Nagradna igra

Ali to nije sve! Mozzart će organizovati i nagradno takmičenje za najbolji “uradi sam” projekat na temu reciklaže materijala, a pobjednik ovog zanimljivog takmičenja osvojiće i vrijednu nagradu!

Pridruži se jednoj od najvećih ekoloških akcija u BiH – osim što štitiš okoliš, učestvuješ u humanoj misiji, a za sebe možeš da osvojiš nagradu!

Rok za prijavu projekta je 19. august kad se održava zadnji dan Mozzart Teqvoly Summer Tour-a. Prijave sa fotografijama projekta svi zainteresovani mogu da pošalju na adresu prbih@mozzartbet.com, sa naznakom “Rezzikliraj s Mozzartom“. Imena pobjednika biće proglašena do 31. augusta.

Kompanija Mozzart poznata je po svom društveno odgovornom radu i u oblasti ekologije i zaštite životne sredine. Do sada su širom BIH organizovali brojne akcije za zaštitu okoliša. Tako su Banju Luku nedavno ozelenili novim sadnicama lipe, a građanima su dijelili ekološke, platnene cegere. Slične akcije za očuvanje okoliša najavljuju u narednom periodu širom naše zemlje.

 

 

Izvor: https://radiosarajevo.ba/

 

 

 

Back To Top
X