kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Prezentacija 5 Javnog poziva CHALLENGE TO CHANGE

Danas će se održati Info dan na kojem će biti predstavljen 5. javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za inovativne privredne subjekte u Bosni i Hercegovini koji organizuje Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA d.o.o. Sarajevo u saradnji sa Privrednom komorom Zeničko-dobojskog kantona. Prisutnima će biti predstavljen 5. javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru Challenge to Change projekta.

Prezentacija 5. Javnog poziva će se održati
danas (četvrtak) 5. marta 2020. godine u 11,00 sati
u Privrednoj komori Zeničko-dobojskog kantona, Mehmedalije Tarabara broj 15,
velika sala (IV sprat)

Poziv je usmjeren prema svim privrednim subjektima koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koje mogu dovesti do povećanja konkurentnosti, smanjenja nezaposlenosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH. Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za start-up iznosi 10.000,00 EUR, a za mikro, mala i srednja preduzeća do 250 zaposlenih 30.000,00 EUR, s tim da moraju obezbijediti i vlastito
učešće u iznosu od minimalno 50%.
Grant sredstva obezbjeđena su kroz „Challenge to Change“- C2C program koji provode Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA i Razvojna agencija RS, a finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju – Sida/Ambasada Švedske u BiH.

Molimo da vaše prisustvo potvrdite na: info@c2c.ba

Back To Top
X