kalendar

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

PREDSTAVLJAMO NOVE RADOVE AMINE MUSIĆ -PRVA KOMERCIJALNA KOLEKCIJA NAKITA 😊

Iz sedmice u sedmicu, Agencija ZEDA dobiva fotografije kreativnih radova koje su samostalno izradili učesnici radionica koje se realizuju u okviru projekta „Budi kreativan i TI“.
Oni na ovaj način dokazuju da se kreativna priča nastavlja nakon radionica i da tehnike koje su naučili na radionicama, samostalno nastavljaju usavršavati.
Amina Musić (36) učesvovala je na nekoliko različitih radionica – „Tehnike dekupaža“, „Oslikavanje stakla“, „Nakit u 4 koraka“ i svaki put je dostavila fotografije radova koje je samostalno napravila. Ukoliko ste zaboravili, podsjetićemo vas da je Amina organizovala I radionicu za svoju djecu i naučila ih kako oslikati staklo. Nije znanje znanje znati, već je znanje, znanje dati.
Ovaj put, Amina nam je pokazala sada već usavršene primjerke nakita.
-„Do sada sam vježbala i nakit poklanjala porodici i prijateljicama. Sada smatram da je došlo vrijeme da svoje radove mogu prezentovati i ponuditi široj javnosti. Ovo će biti prvu put da ću pokušati prodati nakit, a od novca ću kupiti repromaterijal kako bih napravila novi“ – rekla je Amina koja je nakit koji možete pogledati na fotografijama ispod, izradila od poludragog kamenja (mjesečev kamen,tirkiz,žad,oniks i sedef…)

Odlično Amina!
Podržite kreativce!

Pozivamo sve vas koji ste učestvovali na našim radionicama da nam dostavite fotografije svojih prvih ili usavršenih samostalno urađenih radova tehnikama koje ste naučili u okviru projekta „Budi kreativan i TI!“.

 

#prati
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#izvježbaj
#usavrši
#fotografiši
#pošalji

 

Budi kreativan i TI!

Back To Top
X