kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv za webinar Efikasna primjena ISO 9001 u malim i srednjim preduzećima

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine Vas poziva na webinar „Efikasna primjena ISO 9001 u malim i srednjim preduzećima“ koji će biti održan putem Zoom online platforme 18.04.2022. godine.

Na webinaru će se prezentirati postavljanje mjerljivih ciljeva i smjera organizacije, uspostavljanje politike i ciljeva kvaliteta, a poseban naglasak će biti na uspješnoj implementaciji ISO 9001:2015 u svjetlu uspostave standardiziranih sistema upravljanja kvalitetom koji sadrže alate za analiziranje rizika i smanjivanje utjecaja rizika na poslovanje. Pored toga, prezentirat će se uloga vođstva u korelaciji sa implementiranim sistemom upravljanja kvalitetom kao i dodana vrijednost za organizaciju od uspostavljenog QMS-a. Webinar je namjenjen privrednim subjektima kao i drugim organizacijama, te svima onima koji su profesionalno zainteresirani za predmetnu problematiku.

Kotizacija za učešće na webinaru iznosi 100,00 KM+PDV, a za 2 i više polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%. U cijenu su uključena stručna predavanja, prezentacije sa webinara i certifikat o učešću. Više informacija o webinaru možete pronaći u pozivu.

Molimo  zainteresirane za učešće da izvrše prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije 13.04.2022. godine do 12:00. Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Neposredno prije početka edukacije učesnici će dobiti link za pristup webinaru. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.

 

Izvor:https://www.komorabih.ba/

Back To Top
X