kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv za učesnike na seriju obuku za mlade preduzetnike i socijalne inovatore

U okviru projekta „Inovacijsko i medijsko partnerstvo za akciju, saradnja i transformaciju na Zapadnom Balkanu (EU-IMPACT-WB)“ koji realizuje Omladinski komunikativni centar iz Banjaluke u partnerstvu sa još četiri zemlje Zapadnog Balkana, a koji finansira Evropska unija, raspisuje se poziv za učesnike na seriju obuku za mlade preduzetnike i socijalne inovatore. Obuka je namjenjena mladim osobama od 18 do 35 godina sa preduzetničkim ambicijama i sklonostima kvalitetnim poslovnim idejama, socijalnim inovatorima, kao i preduzetnicima početnicima.

Treninzi će biti održani u Banjaluci (petak, 11. oktobra prvi trening). Izabrani kandidati će dobiti informacije o mjestu i vremenu održavanja treninga. Obuka će biti organizovana kroz 10 praktično orijentisanih treninga (5 dana rada). Organizator pokriva troškove hrane i pića, kao i troškove obuke i radnog materijala.

Predavači će biti iskusni praktičari sa dugogodišnjim iskustvom u preduzetništvu i pružanju konsultantskih usluga preduzećima. Polaznicima će biti dodijeljenji sertifikati o pohađanju, a najuspješniji mogu da očekuju i podršku pri realizaciji svojih preduzetničkih ideja. Polaznici će se odabrati putem javnog poziva, a kriterijumi za izbor uključuju interes za bavljenje preduzetništvom i kvalitet poslovne ideje. Svi zainteresovani treba da popune prijavni obrazac i da ga pošalju na: maja.kremenovic@okcbl.org najkasnije do 08. oktobra 2019. godine, do 12:00 časova. Komisija za izbor kandidata procjeniće popunjene prijave i obavjestiti izabrane kandidate.

 

Prijavni obrazac

 

Izvor: https://www.mreza-mira.net

Back To Top
X