kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv za učešće na “Virtualnoj izložbi obuće i kože- VFLE

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava poslovnu zajednicu da Institut za razvoj obuće i dizajna (FDDI), u saradnji sa Federacijom indijskih trgovinskih i industrijskih komora (FICCI), organizuje „Virtuelnu izložbu obuće i kože “, koja će se održati od 27. januara do 02. februara 2021. godine.

Ovaj virtuelni događaj bit će prvi virtuelni sajam u Indiji u sektoru obuće i kože. Na izložbi će biti predstavljen čitav asortiman proizvoda koji se odnose na kožarsku industriju, od sirovina do gotovih proizvoda i pomoćnih proizvoda. Također, na platformi će biti predstavljene i najnovije inovacije, tehnologije i dizajn iz srodnih industrija.

Virtuelna izložba okupit će poizvođače, dizajnere, kupce, distributere i druge zainteresovane za poslovno povezivanje i stvaranje novih poslovnih prilika.

Zainteresovani za posjetu/poslovne sastanke s izlagačima na platformi potrebno je da se registriraju na linku https://registrations.ficci.com/vfleex/attendee-registration.asp

 

Izvor: http://www.komorabih.ba/poziv-za-ucesce-na-virtualnoj-izlozbi-obuce-i-koze-vfle/

Back To Top
X