kalendar

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

Poziv za učešće na „Textile e-Sourcing – Beyond Basics & Barriers“

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine je putem Ambasade Indije u Budimpešti obaviještena o održavanju Globalnog virtuelnog sajma „Textile e-Sourcing – Beyond Basics & Barriers“, koji će se održati 29.-31. oktobra 2020. godine.

Trodnevna virtuelna izložba u organizaciji Indijske privredne komore fokusirat će se na indijski tekstil, odjeću, kućni tekstil, jutu, tehnički tekstil itd., a uključivat će preko 3000 svjetskih kupaca i posjetitelja.

Cilj ovog događaja je istražiti poslovne mogućnosti između indijskih poslovnih kuća i proizvođača i zemalja kao što su SAD, Kanada, Latinska Amerika, Evropa, ASEAN, ZND, Afrika, Bliski Istok itd.

Virtuelni sajam će predstaviti brojne webinare, a i razgovarat će se o raznim pitanjima i mogućnostima u fokusiranim tekstilnim sektorima.

Tokom ovog virtuelnog događaja kupci mogu posjetiti izložbu, provjeriti profil izlagača i njihove proizvode, te mogu zakazati sastanke i upoznati izlagače tokom „radnog vremena sajma“ od 12 do 22 sata (IST).

Više detalja dostupno je na web stranici www.iccvirtualexpo.com gdje se možete prijaviti kao posjetilac/kupac (besplatno) ili kao izlagač (prema navedenim uslovima organizatora).

Kontakt osoba:

Susmmita Das (Biswas)
Joint Director & Head – Foreign Trade
Indian Chamber of Commerce
4, India Exchange Place
Kolkata – 700001
P: +91-33-22534227
F: +91-33-22313377
M: +919830455632
E:susmmita.biswas@indianchamber.net

 

Izvor: http://www.komorabih.ba/poziv-za-ucesce-na-sajmu-textile-e-sourcing-beyond-basics-barriers/

Back To Top
X