kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv za učešće na susretima međunarodnih cestovnih prijevoznika u Bosni i Hercegovini

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u saradnji sa Ministarstvom komunikacija i transporta Bosne i Hercegovine, organizuje tradicionalne susrete međunarodnih cestovnih prijevoznika u Bosni i Hercegovini koji će se održati 05. i 06.12.2019. godine u Hotelu Hills, Ilidža.

Pored predstavnika nadležnih organa i institucija u Bosni i Hercegovini, učešće na ovim susretima uzeće i predstavnici institucija iz oblasti transporta izvan Bosne i Hercegovine.

Molimo zainteresovane za učešće na gore navedenom događaju da, popunjeni Prijavni obrazac i dokaz o izvršenoj uplati kotizacije za učešće u iznosu od 60,00 KM sa uključenim PDV-om, dostave putem e-maila: zijad.sinanovic@komorabih.ba ili irnis.delija@komorabih.ba ili putem fax-a na broj: + 387 33 214 292.

 

POSEBNE NAPOMENE:
Uplatom kotizacije ostvaruje se pravo:
– Na rezervaciju smještaja na bazi noćenje/doručak po posebnim cijenama u Hotelu „HILLS“ , Ilidža.
– Na materijale i slobodan pristup svim događajima po programu susreta,
– Na prisustvo zajedničkoj, svečanoj večeri,
– Na osvježenje tokom pauze.

 

Kotizacija ne pokriva troškove smještaja, te molimo učesnike da blagovremeno izvrše rezervaciju smještaja (najkasnije do 29.11.2019.godine) u Hotelu „HILLS“ Ilidža, Sarajevo, sa naznakom „Susreti prijevoznika“, a kako bi se iskoristio popust i obezbjedio smještaj po ugovorenim cijenama.

 

Prijavni obrazac

Informacija o smještaju

 

Izvor: http://www.komorabih.ba/

Back To Top
X