kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv za učešće na sajmu SICAM 2020

Exposicam Srl., organizator Međunarodne izložbe komponenti, poluproizvoda i asesoara za industriju namještaja SICAM 2020, koja se održava od 13-16. oktobra 2020. godine na sajmištu Pordenone Fiere (Pordenone, Italija), uputio je poziv kompanijama iz Bosne i Hercegovine da se prijave za samostalno učešće na ovoj izložbi/ sajmu.

U prilogu Vam dostavljamo aplikacioni obrazac za prijavu prostora, u kojem možete vidjeti sve informacije o uvjetima učešća (cijene uređenog prostora i drugih usluga, te uvjete plaćanja).

Napominjemo da je uz aplikaciju potrebno izvršiti uplatu depozita (avansa) u iznosu od 20% cijene odabranog izlagačkog prostora, na račun organizatora koji je naveden u aplikacionom obrascu. Aplikacije će biti razmotrene i aplikanti informirani o eventualnoj dodjeli prostora najkasnije do kraja marta 2020. godine.

U slučaju odbijanja aplikacije (što se može desiti zbog velikih lista čekanja za prostor), uplaćeni depozit će biti vraćen aplikantu, uz dostavljenu kreditnu notu.

Aplikacioni obrazac

Popunjenu aplikaciju za samostalno izlaganje na sajmu SICAM 2020 i dokaz o uplati depozita potrebno je poslati direktno organizatoru sajma, na adresu:

Michele Giobbi
Exposicam Srl
Via Carducci 12 – 20213 Milano
T: +39 02 86995712 – F: +39 02 72095158
www.exposicam.it – info@exposicam.it

 

Izvor: http://www.komorabih.ba/

Back To Top
X