kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv za učešće na sajmu “INTERIO” – 38. Međunarodni sajam namještaja, unutrašnjeg i vanjskog uređenja, te prateće industrije

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da će se u Sarajevu od 17. do 20. marta 2022. godine, u Centru “Skenderija”, održati INTERIO – 38. Međunarodni sajam namještaja, unutrašnjeg i vanjskog uređenja, te prateće industrije.

Od 1978. godine, ovaj sajam je izvanredna prilika za privrednike da na jednom mjestu i u isto vrijeme prezentiraju proizvode i usluge, te direktno komuniciraju s domaćim i stranim stručnjacima, privrednicima, predstavnicima relevantnih institucija, medijima i krajnjim korisnicima, te se dodatno educiraju putem pratećeg stručno-edukativnog programa.
Zahvaljujući dugogodišnjoj tradiciji i uspješnoj realizaciji uz saradnju s brojnim domaćim i inostranim privrednicima (proizvođačima i distributerima), profesionalcima, komorama, udruženjima, ovaj sajam je poznat kao nezaobilazna privredna manifestacija u Bosni i Hercegovini.
U ovom vremenu velike neizvjesnosti, zbog pandemije COVID-19, sajam “INTERIO ’22” prateći aktualne potrebe i trendove dat će veću potporu privrednicima uz podršku i stručnu saradnju s dugogodišnjim partnerima: Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora BiH, Privredna komora Federacije BiH, Udruženje arhitekata BiH, Agencija za oglašavanje i propagandu EventExpo (za Drvni klaster “Namještaj i drvo” -Sarajevo), Agencija za promociju i prodaju “Simperfect”.

Svi izlagači prijavom na sajmu “INTERIO ’22” ostvaruju priliku i za istovremeno promovisanje na online izdanju ovog sajma, koje će biti realizovano uz stručnu i promotivnu saradnju sa Agencijom “Simperfect”.

U prilogu dostavljamo prijavni materijal za izlaganje.

Za sve detaljnije informacije u cilju kvalitetne prezentacije na sajmu “INTERIO’22” slobodno kontaktirajte:
KJP Centar “Skenderija” d.o.o.
Sarajevsk Sajam
Amela Okan, project manager
tel/fax: ++ 387 33 226 612

 

Izvor: https://komorabih.ba/

Back To Top
X