kalendar

Nothing from March 31, 2020 to May 1, 2020.

skip to Main Content

Poziv za učešće na sajmu „Belgrade Food Show 2019“

Poziv Za Učešće Na Sajmu „Belgrade Food Show 2019“

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da će se drugi po redu sajam i konferencija “Belgrade Food Show” ove godine održati 10. i 11. oktobra u beogradskom Belexpocentru, u organizaciji Asocijacije za promociju srpske hrane i uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu.

Događaj je osmišljen kao prilika za predstavljanje domaće i regionalne visokokvalitetne hrane široj publici. Pružena je prilika za otkriće jedinstvene, premijum hrane i pića, inovativnih prerađenih proizvoda od voća, povrća i mesa, mliječnih proizvoda i poslastica.

Izlagači će imati priliku predstaviti svoje jedinstvene proizvode, podijeliti iskustva sa ostalim proizvođačima, kao i da se sretnu sa potencijalnim domaćim i međunarodnim kupcima i distributerima.

Pored izložbenog dijela i prostora za B2B sastanke, konferencija će okupiti istaknute stručnjake i predstavnike internacionalnih trgovinskih lanaca u sklopu predavanja i panela na relevantne teme kao što su perspektive srpske industrije hrane, mogućnosti za izvoz, globalni trendovi i očekivanja tržišta…

Više informacija o predstojećem sajmu u dokumentu u prilogu i na web stranici http://belgradefoodshow.rs/.

 

Belgrade Food Show 2019

 

 

Izvor: http://www.komorabih.ba

Back To Top
X