kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

Poziv za učešće na sajmu „Belgrade Food Show 2019“

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da će se drugi po redu sajam i konferencija “Belgrade Food Show” ove godine održati 10. i 11. oktobra u beogradskom Belexpocentru, u organizaciji Asocijacije za promociju srpske hrane i uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu.

Događaj je osmišljen kao prilika za predstavljanje domaće i regionalne visokokvalitetne hrane široj publici. Pružena je prilika za otkriće jedinstvene, premijum hrane i pića, inovativnih prerađenih proizvoda od voća, povrća i mesa, mliječnih proizvoda i poslastica.

Izlagači će imati priliku predstaviti svoje jedinstvene proizvode, podijeliti iskustva sa ostalim proizvođačima, kao i da se sretnu sa potencijalnim domaćim i međunarodnim kupcima i distributerima.

Pored izložbenog dijela i prostora za B2B sastanke, konferencija će okupiti istaknute stručnjake i predstavnike internacionalnih trgovinskih lanaca u sklopu predavanja i panela na relevantne teme kao što su perspektive srpske industrije hrane, mogućnosti za izvoz, globalni trendovi i očekivanja tržišta…

Više informacija o predstojećem sajmu u dokumentu u prilogu i na web stranici http://belgradefoodshow.rs/.

 

Belgrade Food Show 2019

 

 

Izvor: http://www.komorabih.ba

Back To Top
X