kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

Poziv za učešće na sajmovima hrane, pića i vina „Detrop“ i „Oenos“ u Grčkoj

Ambasada Bosne i Hercegovine u Grčkoj dostavila je Vanjskotrgovinskoj komori BiH poziv bosanskohercegovačkim kompanijama za učešće na dva najveća sajma hrane, pića i vina u Grčkoj.

Međunarodni sajam hrane, pića, strojeva i opreme-DETROP i Međunarodni sajam vina-OENOS održavaju se istovremeno u periodu od 18. do 20. februara 2023. godine u Međunarodnom izložbenom centru u Solunu (Thessaloniki, Grčka).

DETROP i OENOS su najznačajniji sajmovi hrane, pića i vina u Grčkoj. Prošli sajam privukao je više od 700 izlagača iz cijelog svijeta i više od 22.000 posjetilaca iz 32 zemlje.

Kompanije će imati mogućnost susresti se sa 10.000 profesionalaca, zastupnika supermarketa, trgovaca na veliko, te uvoznika i distributera iz Grčke, Rusije, Njemačke, zemalja Balkana, itd.

Besplatne pogodnosti za izlagače su sljedeće:

• Učešće u programu Hosted Buyers,
• Pozivnice za ulaz (štampane i elektronske),
• WiFi u svim prostorijama,
• Ponuda prostora i vremena za prezentacije,
• Pristup sali primarne zdravstvene zaštite,
• Parking unutar izložbenog centra.

Detaljne informacije o sajmu i o načinu prijave, uslovima izlaganja, zakupa prostora i sl. zainteresirani mogu pronaći na web stranici sajma (http://detrop.helexpo.gr). Ukoliko želite izlagati, prijaviti se možete na https://api.helexpo.gr/exhibitorsregistration/, a ako želite posjetiti sajam, prijave su na https://services.helexpo.gr/detrop2023reg/.

Kompanije koje žele izlagati ili posjetiti sajam, također se mogu obratiti direktno organizatoru sajmova na e-mail adrese: detrop@helexpo.gr i detrop-oenos@helexpo.gr.

Sve zainteresirane bh. kompanije koje žele da učestvuju kao izlagači ili posjetitelji, molimo da za dodatnu pomoć ili informacije kontaktiraju i Vanjskotrgovinsku komoru BiH (kontakt osoba: nejira.mocevic@komorabih.ba, kontakt tefon: : +387 33 566 185)

 

Izvor: https://komorabih.ba/

Back To Top
X