kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv za učešće na radionici “Sigurnosni zahtjevi za stavljanje određenih neprehrambenih proizvoda na tržište BiH

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u saradnji sa Agencijom za nadzor nad tržištem Bosne i Hercegovine organizira radionicu na temu “Sigurnosni zahtjevi za stavljanje određenih neprehrambenih proizvoda na tržište Bosne i Hercegovine ”, koja će se održati 08.05.2019. godine u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH u Sarajevu.

Radionica će pomoći poslovnim subjektima da se podrobnije upoznaju sa zahtjevima za stavljanje na tržište Bosne i Hercegovine sigurnih proizvoda kako bi zaštitili svoje poslovanje i svoje kupce, te poboljšali svoju konkurentsku poziciju.

Cilj radionice je upoznati poslovne subjekte koji se bave proizvodnjom, uvozom i distribucijom sa njihovim obavezama, pravima i zahtjevima za stavljanje na tržište dječijih stolica za hranjenje, stolova za vanjsku upotrebu, plutajućih pomagala, plutajućih proizvoda za rekreaciju, električnih svjetiljki opće namjene, ventilatorskih sobnih grijalica, svjetlosnih lanaca, LED sijalica, ručnih električnih vibracionih brusilica, samobalansirajućih električnih skutera, stolarije (prozora) i savitljivih vodonepropusnih traka.

Učešće na radionici je besplatno.

Prijavni obrazac potrebno je dostaviti najkasnije do 06.05.2019. godine do 16:00 na e-mail: edukacija@komorabih.ba. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona: 033/566-201.

 

Poziv
Program
Prijavni obrazac

 

Izvor: www.komorabih.ba

Back To Top
X