kalendar

June 1, 2020
  • Python workshop :: ZeForge Academy

  • Linux workshop :: ZeForge Academy

June 3, 2020
  • Python workshop :: ZeForge Academy

  • Linux workshop :: ZeForge Academy

June 8, 2020
  • Python workshop :: ZeForge Academy

  • Linux workshop :: ZeForge Academy

June 10, 2020
  • Python workshop :: ZeForge Academy

  • Linux workshop :: ZeForge Academy

June 15, 2020
  • Python workshop :: ZeForge Academy

  • Linux workshop :: ZeForge Academy

June 17, 2020
  • Python workshop :: ZeForge Academy

  • Linux workshop :: ZeForge Academy

June 22, 2020
  • Python workshop :: ZeForge Academy

  • Linux workshop :: ZeForge Academy

June 24, 2020
  • Python workshop :: ZeForge Academy

  • Linux workshop :: ZeForge Academy

June 29, 2020
  • Python workshop :: ZeForge Academy

  • Linux workshop :: ZeForge Academy

skip to Main Content

Poziv za učešće na radionici “GDPR uredba i Zakon o zaštiti ličnih podataka BiH”

Poziv Za Učešće Na Radionici “GDPR Uredba I Zakon O Zaštiti Ličnih Podataka BiH”

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u saradnji sa Konrad Adenauer Stiftung organizira radionicu “GDPR uredba i Zakon o zaštiti ličnih podataka BiH”, koja se planira održati 04.02.2020. godine u prostorijama Komore u Sarajevu (Branislava Đurđeva 10).

Fokus radionice je na aspektima praktične primjene Zakona o zaštiti ličnih podataka BiH, s ciljem da se učesnicima pomogne da u svom radu što pravilnije i što potpunije ispune sve zahtjeve ovog vrlo kompleksnog propisa.

U skladu sa zahtjevima EU Uredbe (GDPR) obaveza pravnih lica je uspostava primjerenih modaliteta postupanja s različitim vrstama ličnih podataka koji se prikupljaju tokom svakodnevnog poslovanja. S ciljem ujednačavanja našeg zakonskog okvira, trenutno je u proceduri novi Zakon o zaštiti ličnih podataka u BiH. Na radionici će biti prezentovan sistematizovani sažetak praktičnih informacija koje su relevantne za adekvatnu pripremu za implementaciju novih zakonskih rješenja.

Učesnici će imati priliku da, kroz primjere iz prakse i uz vođstvo predavača, odaberu najoptimalniji model pravilne primjene i pristup prilagođen svojoj kompaniji/organizaciji.

Učešće na radionici je besplatno.

Ukoliko ste zainteresirani za učešće na radionici, potrebno je ispuniti online prijavni obrazac najkasnije do 03.02.2020. godine do 12:00. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201.

Poziv

Program

 

Izvor: http://www.komorabih.ba/

Back To Top
X