kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv za učešće na poslovnim susretima “MEET4BUSINESS”

Mariborska razvojna agencija i Evropska poduzetnička mreža, u suorganizaciji sa Vanjskotrgovinskom/Spoljnotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine (kao koordinatorom EEN Mreže FBiH), organizuje poslovne susrete pod nazivom “MEET4BUSINESS ” Agra 2019.

Poslovni susreti će se održati 27. augusta 2019. godine u Gornjoj Radgoni (Slovenija), u okviru 57. međunarodnog poljoprivrednog sajma i sajma hrane AGRA 2019.

Sajam AGRA, koji postoji više od 50 godina, najveći je poslovni i profesionalni događaj takve vrste u Sloveniji i široj regiji.

Više od 1800 izlagača na sajmu će ponuditi informacije u području tehnologija za proizvodnju i preradu. Osim toga, posjetitelji mogu vidjeti i testirati najmoderniju tehnologiju i mašine za poljoprivredu, šumarstvo, voćarstvo, vinogradarstvo i preradu hrane.

Središnje teme ovogodišnjeg sajma „AGRA“ bit će nove tehnologije i digitalizacija u poljoprivrednoj proizvodnji, precizna poljoprivreda, međunarodna ekonomija, nove tehnologije u poljoprivredi, lokalno proizvedena hrana, generacijsko podmlađivanje, nove tehnologije proizvodnje i prerade, hrana iz naše okoline, ekološka poljoprivreda, kružna ekonomija.

 

Tematski fokus:

– prehrambena industrija,
– poljoprivreda,
– pakiranje, tehnike pakiranja i
– šumarstvo

 

Poslovni susreti imaju za cilj pokretanje poslovne i tehnološke saradnje nudeći prijavljenim kompanijama mogućnost održavanja unaprijed dogovorenih 25-minutnih sastanaka. Osnova za odabir sastanaka je online katalog koji sadrži profile svih učesnika.

 

Program za 27. augusta 2019 godine:

-11:00- 11:45 Dolazak i registracija učesnika
– 11:55- 12:00 Uvodni govor organizatora
-12:00- 16:00 Bilateralni poslovni sastanci

 

Rokovi:

– 24. august 2019. godine: Krajnji rok za prijavu (prijavite se i kreirajte svoj profil saradnje)
– 24. augusta 2019. godine: Izaberite zanimljive profile i rezervišite B2B sastanke
– 27. augusta 2019. godine: Poslovni susreti “Meet4Business“ Agra 2019

 

Učešće na poslovnim susretima je besplatno.

Napomena: Ne dolazak na poslovne susrete bez prethodnog otkazivanja naplaćuje se 50 EUR.

Sve informacije o b2b susretima, uključujući registraciju, on- line dogovaranje sastanaka, dostupne su na zvaničnoj web stranici: http://meet4businessagra2019.talkb2b.net/

Za eventualna pitanja, kontakt osoba u Vanjskotrgovinskoj/Spoljnotrgovinskoj komori BiH je Mersiha Selmanović (e-mail: mersiha.selmanovic@komorabih.ba; tel: 033 566 242).

Izvor: http://www.komorabih.ba

Back To Top
X