kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

POZIV ZA UČEŠĆE NA KREATIVNOJ RADIONICI “OSNOVE GELIRANJA NOKTIJU”/”BUDI KREATIVAN I TI!”

U okviru implementacije projekta „Budi kreativan i ti“, Agencija ZEDA organizuje sedamnaestu kreativnu radionicu i nastavlja ciklus kreativnih radionica koje je započela još u aprilu. Ovaj put, radi se o radionici „OSNOVE GELIRANJA NOKTIJU“ na kojojoj će učesnici uz pomoć edukatorice naučiti gelirati nokte, stavljati trajni lak na prirodne nokte i nadograditi prirodne nokte s tipsama.

Gelirani nokti su uz umjetne trepavice, dodatke u kosi i anticelulitne tretmane vrlo popularni kod ženske populacije i sve je više onih koji se žele baviti ovim poslom. Edukacije za ovaj posao nerijetko su vrlo skupe, a uz sticanje potrebnih vještina potrebno je mnogo kreativnosti i mašte da biste se izdvojili iz mase i bili zapaženi u mnoštvu salona ljepote koje nude uslugu uljepšavanja noktiju različitim tehnikama.

Edukatorica na ovoj radionici bit će Lana Mandić, koja ima dugogodišnje iskustvo u ovom poslu ali i u educiranju onih koji se žele naučiti potrebne tehnike.

 

Datum: 04.11.2019.
Vrijeme: 10:00 do 15:00

Mjesto: Agencija ZEDA (II sprat, prostorije Impulsnog kreativnog centra)
Ciljna grupa: 17+ godina starosti

Rok za prijave je:01. 11.2019. ili do popune mjesta

 

Pozivamo sve one koji žele naučiti nešto novo, koji su spremni usuditi se i zaploviti u svijet četkica, boja, gelova, turpijica, lampi, kreativnosti, umjetnosti geliranja, izlijevanja, nadogradnje i iscrtavanja noktiju, da se prijave za učešće na ovoj kreativnoj radionici.
Učesnicima će ovo biti prilika da stvore dobru osnovu, potom naučeno usavrše i počnu se baviti ovim poslom, a ZEDA svakog ponedjeljka objavljuje priče o ljudima koji su na ovaj način pokrenuli vlastiti biznis.

Ovaj projekat finansira Agencija ZEDA, a projekat je podržan od strane Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta.
Učešće za sve one koji žele učestvovati na kreativnim radionicama je besplatno, ali je potrebna prijava.

Kontakt osoba u Agenciji ZEDA je Ajna Dedić. Prijavu možete izvršiti isključivo radnim danima u vremenu od 07:30 do 16:00 na 032 449 – 412.
Broj učesnika je ograničen, zauzmi svoje mjesto. Prijavi se!

Back To Top
X