kalendar

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

POZIV ZA UČEŠĆE NA KREATIVNOJ RADIONICI – „IZRADA SVADBENIH DEKORACIJA“

U okviru implementacije projekta „Budi kreativan i ti“, Agencija ZEDA organizuje novu kreativnu radionicu i nastavlja ciklus kreativnih radionica koje je započela još u aprilu. Ovaj put, radi se o radionici „Izrada svadbenih dekoracija“ na kojojoj će učesnici uz pomoć edukatorice naučiti praviti mašne, cvjetiće za revere, bidermajere, dekoraciju za auta, poklone za goste na svadbi, te bedževe i rajfove za djevojačku večer.

Mentor na ovoj radionici bit će gđa. Hikmeta Husanović, dugogodišnji kreativac koja nerijetko svoje znanje putem kreativnih radionica dijeli s najmlađima ali i odraslima i uči ih novim vještinama. Hikmeta izrađuje svadbene i rođendanske dekoracije, kao i personalizirane čokoladne poklone.
Ako i vi želite biti dio nečijeg najsretnijeg dana u životu i ukoliko želite da upravo vaše dekoracije krase nečija vjenčanja, pokušajte naučiti kako to sve ide 😊

Datum: 17.09.2019.
Vrijeme: 11:00 do 14:00
Ciljna grupa: 17+ godina starosti

Rok za prijave je: 16.09.2019.

Učesnicima će ovo biti prilika da ukoliko žele naučeno pretvore u hobi, a ZEDA svakog ponedjeljka objavljuje priče o ljudima koji su upravo hobi pretvorili u pravi posao. Ko ima maštu, volju, ideju i podlogu kao što su kreativne radionice koje organizuje ZEDA, dobiva priliku koju može iskoristiti. Danas hobi, sutra posao. Mogu drugi, zašto ne možeš ti?!

Ovaj projekat finansira Agencija ZEDA i učešće za sve one koji žele učestvovati na kreativnim radionicama je besplatno, ali je potrebna prijava.

Kontakt osoba u Agenciji ZEDA je Ajna Dedić, detaljnije informacije možete saznati na 032 449 – 412, a svoje prijave (ime i prezime, koliko godina imate, za koju radionicu se prijavljujete i broj telefona) šaljite na ajna@zeda.ba ili putem naznačenog broja telefona.

Radujemo se druženju!

Back To Top
X