kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

POZIV ZA UČEŠĆE NA KREATIVNOJ RADIONICI – „IZRADA SVADBENIH DEKORACIJA“

U okviru implementacije projekta „Budi kreativan i ti“, Agencija ZEDA organizuje kreativnu radionicu „Izrada svadbenih dekoracija“.

Vjenčanje je jedna bajkovita priča o kome buduće mladenke maštaju od svoje najranije dobi. Da bi taj dan protekao u najboljem mogućem redu važno je pored sebe imati kreativne, inovativne i odgovorne osobe – kreativce za svadbene dekoracije koje će taj dan pretvoriti u bajku.

Svadbene dekoracije se mogu vrlo lako napraviti vlastitim rukama, ako imamo malo želje, volje i vrlo malo talenta.

Izrada svadbenih dekoracija je veoma zabavna i izgleda posebno i glamurozno. Sklapaju se razne boje, oblici, svilene trakice i cvjetići, brojna srca, perlice i ruže u predivno romantično dekorisano vjenčanje.

Svaka polaznica će naučiti napraviti minimalno 2 para kićenica, jedan bidermajer, mašne za automobile, a sve učesnice će  zajednički napraviti dekoraciju za automobil.

Datum kreativne radionice: 01.06.2021.

Vrijeme: 10:00

Rok za prijave je: 28.05.2021. ili do popune mjesta

 

Odlukom Agencije ZEDA učešće na radionicama se u četvrtom ciklusu simbolično naplaćuje, a na kraju projektnog ciklusa, novac prikupljen od učešća će se iskoristiti kako bi se na prigodan način nagradili učesnici koji su nakon učešća na radionicama pokazali najviši stepen primjene naučenog.

Da biste učestvovali na kreativnoj radionici trebate imati između 15 i 50 godina starosti, a prijaviti se možete  putem linka

 

Cijena edukacije iznosi 10,00 KM i uplata se vrši putem računa Agencije ZEDA:

Broj računa: 1413555320019308

BBI banka dd Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Svrha: „Kotizacija za učešće na kreativnoj radionici”

 

Učesnicima će ovo biti prilika da ukoliko žele naučeno pretvore u hobi. Ko ima maštu, volju, ideju i podlogu kao što su kreativne radionice koje organizuje ZEDA, dobiva priliku koju može iskoristiti. Danas hobi, sutra posao. Mogu drugi, zašto ne možeš TI?!

Ovaj projekat finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.

Kontakt osoba  u Agenciji ZEDA je Ajna Dedić, detaljnije informacije možete saznati na 032 449 – 412.

 

Radujemo se druženju!

 

#prijavišese

#naučiš

#usavršiš

#ispromovišeš

#unovčiš

 

Budi kreativan i TI!

Back To Top
X