kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv za učešće na edukaciji o ISO 45001:2018- Sistem upravljanja zaštitom zdravlja i sigurnosti na radu

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizuje seminar na temu “Upoznavanje sa zahtjevima standarda ISO 45001:2018-Sistem upravljanja zaštitom zdravlja i sigurnosti na radu” koji se planira održati 19.03.2020. godine u prostorijama Komore u Sarajevu.

ISO 45001:2018 pomaže organizacijama da poboljšaju sigurnost zaposlenika, smanje rizike na radnom mjestu i kreiraju bolje i sigurnije radno okruženje. Cilj i očekivani ishodi sistema upravljanja zaštitom zdravlja i sigurnosti na radu su sprječavanje povreda na radu i bolesti radnika, pružanje sigurne i zdrave radne okoline, te eliminisanje opasnosti i smanjenje rizika poduzimanjem efikasnih preventivnih i zaštitnih mjera.

Edukacija je namjenjena organizacijama i pojedincima sa potrebom da se detaljnije upoznaju sa zahtjevima koji se pred njih postavljaju u smislu zaštite zdravlja i sigurnosti na radu.

Učešće na seminaru je besplatno.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće na seminaru, izvršite prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 17.03.2020. godine.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201.

Pozivno pismo

Program

 

Izvor: http://www.komorabih.ba/

Back To Top
X