kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv za učešće na B2B Torino Fashion Match 2023

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine poziva predstavnike kompanija na B2B Torino Fashion Match 2023, brokerski događaj koji će se realizovati istovremeno s Torino Fashion Week 2023, od 27. juna do 3. jula 2023. godine. Ovo je besplatan brokerski događaj koji će se održavati samo na licu mjesta i okupiti mala i srednja preduzeća, proizvodne tekstilne kompanije, kupce, trgovce, dobavljače, stručnjake i investitore iz oblasti mode, tekstila, sportske odjeće, tekstila za vodene sportove, kreativne industrije i modne tehnologije.

Učesnici dolaze iz velikog broja zemalja, što će otvoriti mogućnost sklapanja međunarodnih partnerstva za razvoj poslovanja i stvaranje novih kontakata.
Za više informacija i registraciju, molimo posjetite web stranicu: https://torino-fashion-match-2023.b2match.io/.

Zastupljeni sektori: tekstil i moda (odjevni predmeti i modni dodaci), sportska odjeća, odjeća za plivanje i tekstil za vodene sportove; kreativna industrija (tekstil i moda, obuća, koža, aksesoari i nakit); digitalna rješenja i AI tehnologije za modnu industriju; usluge za tekstilnu industriju; maloprodaja, e-trgovina, investicije za modnu industriju – žensko preduzetništvo, zelena tranzicija, cirkularna moda i internacionalizacija.

Izdanje Torino Fashion Match 2023 uvršteno je u Enterprise Europe Network Sport 2023. Evropska preduzetnička mreža (EEN) promovisaće zajednički kalendar besplatnih poslovnih događaja (npr. B2B, radionice, mogućnosti učenja) fokusiranih na sportski ekosistem u okviru važnih međunarodnih sportskih događaja. EEN mreža će besplatno organizovati šest međunarodnih B2B događaja i najmanje pet tematskih radionica/treninga otvorenih za sva evropska mala i srednja preduzeća.

Kompanije koje uspješno budu učestvovale na najmanje dva Network događaja tokom godine takmičiće se za specijalnu Final EEN nagradu u Torinu, u novembru 2023. godine, tokom ATP Finals Tennis. Posebna ceremonija će se održati tokom ATP finala tenisa u Torinu, kada će biti proglašeni pobjednici i kada će se dodijeliti posebne nagrade.

B2B organizuje Evropska preduzetnička mreža (EEN) Torino uz podršku Privredne komore Torina i u saradnji s EEN ekspertima iz Sektorske grupe Tekstil. Događaj također podržavaju EEN Sektorska grupa Kulturne i kreativne industrije, EEN Sektorska grupa Turizam, EEN Tematska grupa Žensko preduzetništvo i EEN Tematska grupa Internacionalizacija.
Kontakt osoba u VTK/STK BiH: Jadranka Stany, e-mail adresa: jadranka.stany@komorabih.ba, tel: 033/566-243

 

Izvor: https://komorabih.ba/

Back To Top
X