kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv za seminar o primjeni Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnim nabavkama BiH

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira seminar Primjena Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnim nabavkama BiH koji će biti održan 24.2.2023. godine.

Dom naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine je na 25. sjednici održanoj 29.8.2022. godine usvojio Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o javnim nabavkama. Na ovom seminaru polaznici će biti informirani o svim izmjenama i dopunama Zakona o javnim nabavkama BiH te kako ih najjednostavnije implementirati u praksi, dajući odgovore na pitanja koja imaju ugovorni organi i ponuđači. Bit će prezentirane i sve izmjene koje se odnose na portal javnih nabavki. Više informacija o seminaru je u pozivu.

Kotizacija za učešće iznosi 150,00 KM+PDV. U cijenu su uključena stručna predavanja, prezentacije sa obuke i certifikat o pohađanju edukacije, te ručak i osvježenje u toku planiranih pauza.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće edukaciji ispunite ONLINE PRIJAVNI OBRAZAC najkasnije 20.2.2023. godine do 16.00. Nakon izvršene prijave, podaci za uplatu kotizacije bit će dostavljeni svim prijavljenim učesnicima.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.

 

Izvor: https://komorabih.ba/

Back To Top
X