kalendar

Nothing from March 31, 2020 to May 1, 2020.

skip to Main Content

Poziv za seminar “Intelektualno vlasništvo za privredne subjekte”

Poziv Za Seminar “Intelektualno Vlasništvo Za Privredne Subjekte”

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine/Sektor za edukaciju u saradnji sa Institutom za intelektualno vlasništvo Bosne i Hecegovine organizira seminar na temu “Intelektualno vlasništvo za privredne subjekte” koji se održava 27.02.2019. godine sa početkom u 11:00 u prostorijama Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine u Sarajevu.

Intelektualno vlasništvo je „neopipljiva“ imovina, ali vrlo često najvrijednija imovina kompanije koju je potrebno kontinuirano unaprijeđivati, ali i zakonski zaštititi od potencijalnih zloupotreba. Imajući u vidu značaj intelektualnog vlasništva u današnjem poslovnom okruženju kao i potrebu podizanja svijesti o potrebi zaštite istog, seminar će se fokusirati na četiri tematske cjeline, odnosno patente, žigove, industrijski dizajn i geografske oznake.

Učesnici obuke će imati priliku da učestvuju u diskusiji sa ekspertima u predmetnim oblastima, kako bi unaprijedili svoja znanja i vještine u području intelektualnog vlasništva.

Seminar je namjenjen privrednim subjektima, organizacijama za podršku biznisu kao i onima koji su profesionalno zainteresirani za ovu problematiku.

Učešće na seminaru je besplatno.

Molimo zainteresovane da svoje prijave dostave do 25.02.2019. godine do 16:00 na email adresu: edukacija@komorabih.ba.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201.

 

Poziv
Program
Prijavni obrazac

 

 

Izvor: http://komorabih.ba

Back To Top
X