kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv za seminar Digitalna transformacija u praksi

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine (VTK/STK BiH) organizira seminar „ Digitalna transformacija u praksi“, koji će biti održan u srijedu, 8. februara 2023. godine u Sarajevu.

U toku seminara, prezentirat će se aktuelno pitanje na koje nastoje odgovoriti rukovodioci svjetskih vodećih kompanija. Na koji način poslovanje svojih kompanija je moguće prilagoditi digitalnom dobu? U okviru ove interaktivne edukacije, kroz primjere iz prakse, predstavit će se dokazano uspješan način planiranja i implementacije projekata digitalne transformacije.
Seminar je namijenjen izvršnim direktorima i menadžmentu kompanija, voditeljima projekata i članovima projektnih timova zaduženih za planiranje i provođenje digitalne transformacije svojih kompanija. Za pohađanje seminara nije neophodno tehničko predznanje.

Predavači su Nedžad Junuzović,veoma uspješan projekt menadžer, poslovni analitičar, predavač i profesionalac s dvadeset godina iskustva u ICT industriji te Semir Hrvić, direktor IT direkcije kompanije AS HOLDING DOO, koji je realizirao mnogobrojne IT projekte, revizije IT sistema, te procese upravljanja IT servisima u korporativnom okruženju. Više informacija o seminaru je u pozivu.

Kotizacija za učešće na seminaru iznosi 150,00 KM+PDV. Za dva ili tri polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%, a za četiri i više polaznika iz iste organizacije odobren je popust 15%.

U cijenu kotizacije je uključeno:
• Predavanja/Edukacija (1 dan)
• Elektronske prezentacije/materijali predavača
• Certifikat Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore BiH
• Osvježenje i ručak u predviđenim pauzama

Prijaviti se možete popunjavanjem ON LINE prijavnog obrasca najkasnije do 6.februara 2023. godine do 12.00 sati.
Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-206 i 033/566 200 ili na mail: asim.krakovic@komorabih.ba

 

Izvor: https://komorabih.ba/

Back To Top
X