kalendar

February 23, 2024
  • Zen OS edukacija

skip to Main Content

Poziv za Sarajevski energetski forum 2022

Sarajevski energetski forum – SEF 2023 (Sarajevo Energy Forum), biće održan od 20. do 23. juna 2023. godine u hotelu Hills na Ilidži, a u organizaciji Fondacije Solarna akademija i partnera. Pokrovitelj SEF 2023 je Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine, a institucionalni partneri su entitetska ministarstva i Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora BiH. Generalni medijski partner SEF 2023 je portal Klix.

Učešće će, između ostalih, uzeti ključni donosioci političkih, ekonomskih i finansijskih odluka. Na SEF 2023 biće 10 panel diskusija, 5 predavanja i prezentacija, a govoriće preko 65 stručnjaka iz BiH, regiona i EU. (Listu dosad potvrđenih panelista možete pogledati na www.sef.ba )

Forum će okupiti eksperte, investitore, razvojne menadžere, proizvođače opreme, predstavnike građevinskih firmi, aktere iz akademske zajednice, energetskih kompanija, regulatora javnih preduzeća, prenosnih kompanija, predstavnike vlasti i institucija iz Bosne i Hercegovine, regije i Evropske unije, kao i civilnog društva i medije.

Sastavni dio bit će i sajam izlagača, gdje će se učesnici moći upoznati sa najnovijim dostignućima po pitanju pružanja usluga, te opreme i savremenih rješenja i gradnje za čistu energiju, zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

S obzirom na aktuelnost i značaj ovih tema, kao i šansi da na ovom mjestu napravite nove poslovne mogućnosti, uspostavite kontakte i podignete svoj biznis na viši nivo, pozivamo Vas da prijavite učešće i budete UČESNIK i/ili SPONZOR ovog velikog, regionalnog, događaja u Bosni i Hercegovini. Također, kupovinom dvije kotizacije, po promo cijenama, možete postati PRIJATELJ SEF 2023 i ostvariti mogućnost da logo Vaše kompanije i link web stranice budu na naslovnoj stranici sve do održavanja SEF 2024 i time dobijete promociju Vaše kompanije i vidljivost Vašeg Brenda na ovoj značajnoj platformi.

Članice VTK/STK BiH prilikom prijave mogu da ostvare popust od 20 posto ( U prijavi na webu www.sef.ba u rubrici komentar naznačiti, preporuka VTK/STK BiH).

Više detalja možete naći na web stranici www.sef.ba ili putem tel. 033/449-336.

 

Izvor: https://komorabih.ba/

Back To Top
X