kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv za poslovnu posjetu sajmovima drvne i građevinske industrije u Beogradu

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u saradnji s ADONIS GROUP (ekskluzivni predstavnik ITF) poziva bh. kompanije da poslovno posjete Internacionalni sajam drvne tehnologije- ALL4WOOD i Internacionalni sajam prozora, vrata, stakla i opreme- WINDOSHOW koji će biti održani od 8. do 11. marta 2023. godine u Beogradu.

Kompanije iz Bosne i Hercegovine zainteresovane za poslovnu posjetu navedenim sajmovima imaju mogućnost da prijave dva predstavnika kojima će biti obezbjeđena dva noćenja s doručkom, ulaznice za sajam i transfer od hotela do sajma.

Posjetioci sajma „ALL4WOOD“, koji će se održati u Hali IV Beogradskog sajma, moći će da vide: mašine za proizvodnju namještaja, mašine i tehničku opremu za završnu obradu drveta, laminatne podove, panele, opremu za namještaj, opremu za proizvodnju energije i grijanje drvenim gorivima itd.

Istovremeno, posjetioci sajma „WINDOSHOW“, koji će biti održan u Hali 1 Beogradskog sajma, imat će priliku da vide: PVC i aluminijumske profile, prozorske mehanizme, sisteme za zaključavanje prozora, mašine za proizvodnju prozora, vrata, sisteme pneumatike i hidraulike, izolacione materijale, fasadne sisteme, mašine za obradu stakla, okove itd.

Pozivamo sve zainteresovane kompanije da se prijave najkasnije do 22. februara 2023. godine na e-mail adresu nina.dabic@komorabih.ba ili telefonski na 033 566 181.

Prilog:
• Pozivnica za Internacionalni sajam drvne tehnologije- ALL4WOOD
• Pozivnica za Internacionalni sajam prozora, stakla, vrata i opreme- WINDOSHOW
• Prijavni list za posjetu sajmu ALL4WOOD
• Prijavni list za posjetu Sajmu WINDOSHOW

 

Izvor:https://komorabih.ba/

Back To Top
X