kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv za poslovne susrete u okviru III Međunarodnog sajma potrošačkih proizvoda China-CEEC Expo, 16.-20. maj 2023. godine, Ningbo (NR Kina)

III Međunarodni sajam potrošačkih proizvoda „China-CEEC Expo“, koji se ove godine održava od 16. do 20. maja u Ningbou (NR Kina), organizuje se u okviru sveobuhvatne inicijative NR Kine koja ima za cilj jačanje saradnje sa zemljama centralne i istočne Evrope (tzv. CEE region). Među brojnim manifestacijama su i međunarodni sajam koji je fokusiran na poljoprivredno-prehrambene i potrošačke proizvode, zatim investicijski i poslovni forumi, različite konferencije, kao i 7. sastanak Poslovnog savjeta Kine i zemalja centralne i istočne Evrope. Glavni organizatori manifestacije su i ove godine Ministarstvo trgovine NR Kine, Narodna vlada Provincije Zhejiang i opština Ningbo.

Tim povodom Vas obavještavamo da će se za vrijeme trajanja sajma (16-20.05.2023.), u okviru 7. sastanka Poslovnog savjeta Kine i zemalja centralne i istočne Evrope, organizovati poslovni (b2b) susreti u online i onsite formi.

Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine poziva sve zainteresovane bh. kompanije da se prijave i zakažu sastanke sa potencijalnim poslovnim partnerima. Listu kineskih kompanija možete naći u prilogu.

Kako biste se prijavili za b2b susrete, potrebno je ispuniti Registration form i Information form for B2B Matchmaking i ispunjene tabele poslati putem email-a na adresu stanislava.perisic@komorabih.ba najkasnije do 20.04.2023. godine, do 12h.
Sve dodatne informacije možete dobiti putem email-a stanislava.perisic@komorabih.ba ili telefona 033 566 242.

Prilog:
 Registration form
– Information form for B2B Matchmaking
– Lista kineskih kompanija

 

Izvor: https://komorabih.ba/

Back To Top
X