kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv za posjetu sajmu HOLZMESSE u Klagenfurtu

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u saradnji sa Klagenfurtskim Sajmom i Ustanovom WMTA Banja Luka (partner Klagenfurtskog sajma u Bosni i Hercegovini) poziva sva zainteresovana preduzeća iz drvoprerađivačke industrije (gradnja drvetom, stolarstvo, drveni objekti, EE, Biomasa, podovi, stolarija, transport i logistika, primarna prerada) i šumarstva da posjete Međunarodni stručni sajam drvo i gradnja – HOLZMESSE koji se održava u Klagenfurtu, Austrija, u periodu od 31.08. do 03.09.2022. godine.

Za firme iz Bosne i Hercegovine obezbijeđene su besplatne ulaznice za sajam i prateće događaje, koje je moguće dobiti registracijom na linkovima navedenim u priloženom pismu. U pismu se ujedno nalaze svi detalji za prijavu, te program pratećih događaja na sajmu (konferencije, B2B susreti).

Zainteresirane firme treba da se prijave na pomenute linkove najkasnije do 22.08.2022. do 12 h.

Kompanije samostalno organiziraju svoj odlazak i boravak na sajmu, a svu organizacionu podršku prilikom registracije za sajam i prateće događaje, bh. firme mogu dobiti od partnera Klagenfurtskog sajma u BiH – prijave slati na info@wmta-edu.com (kontakt: Zoran Vuković, tel: 066 820 751).

Link na pismo: PROMO_BHS_DETALJI za Sajam Klagenfurt_ZV_avg_22_FINAL

 

Izvor:https://komorabih.ba/poziv-za-posjetu-sajmu-holzmesse-u-klagenfurtu/

Back To Top
X