kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv za posjetu međunarodnom sajmu tkanina i tekstilnih dodataka „TEXHIBITION ISTANBUL” (16.-18.03.2022., Istanbul Expo-Center)

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava BH kompanije iz sektora tekstila, odjeće, kože i obuće da kompanija TARGET EXPO iz Sjeverne Makedonije, u saradnji sa IHKIB – Istanbul Ready to wear and Apparel Exporters Association (Istanbulska Asocijacija izvoznika konfekcije i odjeće) poziva BH kompanije da posjete međunarodni sajam tkanina i tekstilnih dodataka „ Texhibition Istanbul 2022“ koji će se održati od 16. – 18. 03. 2022. godine u Istanbulu, Turska.

Na ovom sajmu gdje se susreću brojni domaći i međunarodni brendovi, preduzeća upoznaju nove partnere a održivost se povezuje sa kvalitetom, moći ćete da vidite pod jednim krovom više kategorija iz sektora mode, tekstila i tekstilnih dodataka kao što su:
 materijali za svečane haljine, materijali za košulje, džins (denim) materijali, materijali za pidžame i donji veš, tekstilni dodaci (accessoari) i sl.

Sajam mogu posjetiti menadžeri za nabavku internacionalnih lanaca, prodavnica i robnih kuća, menadžeri međunarodnih brendova i lanaca koji vrše narudžbine, menadžeri prodavnica specijalizovanih za određene grupe proizvoda, menadžeri online prodavnica, uvoznici, veletrgovci, distributeri, vlasnici i kupci butika i ostali profesionalci koji su vezani za modnu industriju i tekstil..

Organizator sajma posjetiocima iz Bosne i Hercegovine za navedeni period pokriva sljedeće troškove:
 3 noćenja u renomiranom hotelu sa doručkom,
 transfer od aerodroma do hotela i obrnuto,
 transfer od hotela do sajma i obrnuto,
 ulaznice za sajam i
 organizovane B2B sastanke sa kompanijama iz vašeg poslovanja (ako to zatražite).

Napomena: maksimalna prijava do dva predstavnika iz jedne kompanije – nije dozvoljena posjeta djece i osoba koje nisu zaposlene u kompaniji.

Firma Target Expo u saradnji sa Asocijacijom IHKIB – organizatorom sajma, poziva poslovne predstavnike BH kompanija da posjete ovaj sajam u periodu od 15. 03. – 18. 03. 2022. godine.

Kompanije iz Bosne i Hercegovine zainteresirane za posjetu ovom sajmu treba da popunjenu prijavu učešća dostave firmi TARGET EXPO najkasnije do 28. 02. 2022. godine na e-mail: target@target-expo.com.

Kotizacija za posjetu sajmu po osobi iznosi 50 EUR i posjetioci pokrivaju svoje putne troškove (prijevoz do Turske i nazad). Po želji posjetioca, firma Target Expo može izvršiti i rezervaciju avio karata.

Nakon prijema prijava, kompanije će biti kontaktirane od strane organizatora radi dogovora oko detalja učešća u gore navedenoj posjeti.

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja možete se obratiti direktno firmi TARGET EXPO
kontakt osoba: Elena Popovska,
Tel: .+389 75 450 481
e-mail: target@target-expo.com

Prilog:
Pozivno pismo
Prijavni obrazac

 

Izvor: https://komorabih.ba/

Back To Top
X