kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv za posjetu međunarodnom sajmu odjeće i mode „ISTANBUL FASHION CONNECTION 2022”, Istanbul 24.-26. avgust 2022.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava BH kompanije iz sektora tekstila, odjeće, kože i obuće da kompanija TARGET EXPO iz Sjeverne Makedonije, u saradnji sa IHKIB – Istanbul Ready to wear and Apparel Exporters Association (Istanbulska Asocijacija izvoznika konfekcije i odjeće) poziva BH kompanije da posjete međunarodni sajam odjeće i mode „Istanbul Fashion Connection 2022“ koji će se održati od 24. – 26. 08. 2022. godine u Istanbulu, Turska.

Na ovom sajmu gdje se brendovi susreću sa saradnicima, preduzeća upoznaju nove partnere, održivost se povezuje sa kvalitetom, boje odgovaraju novim trendovima, a moda susreće strast, moći ćete da vidite pod jednim krovom više kategorija iz sektora mode i gotove odjeće kao što su: ženska i muška garderoba, odjeća za bebe i djecu, večernje haljine i vjenčanice, odjeća od kože i krzna, sportska odjeća, denim (texas) odjeća, donji veš i čarape, cipele, torbe i sl.

Na sajmu Istanbul Fashion Connection naći ćete i područja za nove trendove, seminare, radionice i modne revije koje će donijeti zajedno dizajn, interakciju i iskustvo, posebno u oblastima kao što su: digitalna transformacija, pametna odjeća, tehnički tekstil i održivost.

Organizator Sajma posjetiocima iz Bosne i Hercegovine za navedeni period pokriva sljedeće troškove: 3 noćenja u renomiranom hotelu sa doručkom, transfer od aerodroma do hotela i obrnuto, transfer od hotela do sajma i obrnuto, te ulaznice za sajam.

Napomena: moguća je maksimalna prijava do dva predstavnika iz jedne kompanije – nije dozvoljena posjeta djece i osoba koje nisu zaposlene u kompaniji.

Firma Target Expo u saradnji sa Asocijacijom IHKIB – organizatorom sajma, poziva poslovne predstavnike BH kompanija da posjete ovaj sajam u terminu od 23. – 26. 08. 2022.

Kompanije iz Bosne i Hercegovine zainteresirane za posjetu ovom sajmu treba da popunjenu prijavu učešća dostave firmi TARGET EXPO najkasnije do 08. 08. 2022. godine na e-mail: target@target-expo.com.

Kotizacija za posjetu sajmu po osobi iznosi 50 EUR i posjetioci pokrivaju svoje putne troškove (prijevoz do Turske i nazad). Po želji posjetioca, firma Target Expo može izvršiti i rezervaciju avio karata.

Po prijemu prijava, kompanije će biti kontaktirane od strane organizatora radi dogovora oko detalja učešća u gore navedenoj posjeti.

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja možete se obratiti direktno firmi TARGET EXPO
kontakt osoba: Elena Popovska,
Tel: .+389 75 450 481
e-mail: target@target-expo.com

Prilog:
Pozivno pismo
Prijavni obrazac
IFCO_Final_Report

 

Izvor: https://www.komorabih.ba/

Back To Top
X