kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv za online događaj WB++ Pitch & Match: Digitalizacija u turizmu

Vanjskotrgovinska / Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava privredne subjekte da Evropska preduzetnička mreža, u saradnji s WB++ inicijativom, organizira jedinstveni online „pič-meč“ događaj o temi „Digitalizacija u turizmu“, koji će biti održan 13. februara 2023. godine. Ovo je jedinstvena prilika za privrednike da saznaju sve o digitalnim rješenjima iz regiona koja mogu biti korisna za njihovo poslovanje te da pronađu potencijalne partnere.

 

WB++ zajednička je inicijativa partnera iz zemalja zapadnog Balkana, kao i Slovenije i Hrvatske koja ima za cilj da poveže kompanije i osnaži partnerstva u regionu. Učešće na ovom događaju je besplatno, a prijavljivanje je moguće na sljedećem linku: https://forms.gle/nqLxDBa7HQqg2SHs9.

Tokom konferencije bit će predstavljene i aktivnosti Evropske preduzetničke mreže (EEN) , kao i FINNO platforma, koje privrednicima mogu pomoći u razvoju poslovanja.

Enterprise Europe Network (Evropska preduzetnička mreža ) čini gotovo 600 partnerskih organizacija i institucija, povezuje korisnike iz 54 zemlje i više od 3.000 eksperata iz različitih oblasti na lokalnom i međunarodnom nivou. Na platformi FINNO pruža se podrška kroz besplatne usluge savjetovanja za izvore finansiranja za inovacije, internacionalizaciju i rast poslovanja.

Agenda se nalazi na linku.

Za eventualna pitanja, kontakt osoba u Vanjskotrgovinskoj/Spoljnotrgovinskoj komori BiH je Mersiha Selmanović , e-mail adresa: mersiha.selmanovic@komorabih.ba , broj telefona 033/566-242.

Back To Top
X