kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv za Međunarodni forum mašinogradnje 2022

Vanjskotrgovinska organizacija Privredne komore Austrije- Advantage Austrije, u suorganizaciji s VTK/STK BiH (kao koordinatorom EEN Mreže u FBiH), organizira poslovne susrete pod nazivom “International machinery forum 2022”. Međunarodni forum mašinogradnje bit će održan 16. i 17. novembra 2022. godine u Privrednoj komori Austrije (WKO) u Beču. Događaj je hibridnog karaktera kao najbolja kombinacija “off/on-line” sadržaja.

Ovogodišnje teme konferencije su:

• Pametne fabrike, bezbjednost podataka
• Održiva proizvodnja i cirkularna ekonomija
• Automatizacija
• Potraga za međunarodnim stručnim kadrovima
• Nabavka na međunarodnom tržištu, održiva i efikasna

Osim zanimljivih predavanja i diskusija s međunarodnim ekspertima, bit će organizirane radionice u tri austrijske ustanove/firme, kao i unaprijed zakazani B2B sastanci radi umrežavanja s potencijalnim partnerima. Učešće na B2B događaju i konferenciji je besplatno, bez obzira da li učesnici dođu u Beč ili prate program uživo preko interneta. Također, i B2B sastanci se mogu zakazati online.

Registracija je obavezna na linku https://machinery2022.b2match.io/signup, a krajni rok je 17. novembar 2022. godine. Više informacija o događaju i načinu registracije, programu, zakazivanju B2B sastanaka, kao i pregled učesnika su na web stranici https://machinery2022.b2match.io/. Za eventualna pitanja, kontakt osoba u VTK/STK BiH je Mersiha Selmanović (e-mail: mersiha.selmanovic@komorabih.ba; tel: 033 566 242).

 

Izvor: https://komorabih.ba/

 

 

Back To Top
X