kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv za 7. Međunarodne dane B2B softvera – budućnost digitalnog poslovanja

U okviru Evropske preduzetničke mreže, Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine poziva predstavnike bh. kompanija na hibridni događaj 7. Međunarodni dani B2B softvera – budućnost digitalnog poslovanja (International B2B Software Days 2023 – the Future of Digital Business) kojeg organiziraju FFG, WKO/Advantage Austria, Vienna Business Agency, TU Wien, VÖSI i i Go-international.

Međunarodni dani B2B softvera biće održani u Beču od 8. do 10. maja 2023. godine, s tim da će se dva dana održavati on-site, a treći dan on-line (10. maja 2023. godine). Očekuje se da će događaju prisustvovati više od 2000 učesnika, a biće održane tematske radionice Metaverse, razvoj karakteristika, IP strategija, sigurnost i sl.

Pružiće se mogućnost predstavljanja start-up ideja predstavnicima više od 50 međunarodnih investitora, kao i promocija poslovnih ponuda i zahtjeva.

Virtuelno učešće je besplatno. Registracija za prijave otvorena je do 8. maja 2023. godine.

Za više informacija o događaju, molimo posjetite web stranicu https://2023.b2bsoftwaredays.com/?utm_source=b2match&utm_medium=website&utm_campaign=international-b2b-software-days-2023&utm_content=view.

Kontakt osoba: Jadranka Stany, e-mail adresa: jadranka.stany@komorabih.ba, broj telefona 033/566-243

 

Izvor: https://komorabih.ba/

Back To Top
X