kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv: Virtuelna panel diskusija o tekstilnoj industriji “Dan poslije”

Komore i poslovna udruženja iz Bosne i Hercegovine, Albanije, Sjeverne Makedonije i Srbije, koje podržava švicarski projekat SIPPO, organizuju virtuelnu panel diskusiju na temu tekstilne i modne industrije pod nazivom „Dan poslije“, u četvrtak, 25.06.2020 sa početkom u 15:00 časova na online platformi MS Teams.

„Dan poslije“ u tekstilnoj industriji (sektor modne i radne odjeće) biće tema virtuelne panel diskusije na kojoj će kupci iz Njemačke i predstavnik udruženja DTB iz Njemačke (https://www.dialog-dtb.de) podijeliti podijeliti svoje viđenje i trenutnu situaciju na tržištu kao i moguće planove oporavka do kraja 2020. godine.

Virtuelni panel je prilika da se kompanije i poslovne asocijacije iz industrije tekstila (modna i radna odjeća) iz balkanskih zemalja i Njemačke sastanu, razgovaraju i identifikuju buduće mogućnosti za ubrzanje poslovanja u narednom periodu. Virtuelni panel moderiraće gospođa Brigitte Heuser, ekspert SIPPO-a iz Njemačke sa dugogodišnjim iskustvom u tekstilnoj i modnoj industriji.

Ako ste kompanija iz industrije tekstila (modna i radna odjeća) i želite da čujete nešto više o budućnosti ove industrije, pozivamo Vas da se prijavite/registrujete e-mailom dostavljajući vaše kontakt podatke (naziv firme; ime i prezime učesnika i pozicija u firmi; e-mail učesnika i kontakt telefon), na jednu od sljedećih adresa:

 Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine – Muris Pozderac (muris.pozderac@komorabih.ba),
 Privredna komora RS – Aleksandra Mihajlović Bijelić (aleksandrab@komorars.ba) ili
 Udruženje “UTOK” – Amir Međić (amir.medjic@gmail.com).

Krajnji rok za prijavu je 24.06.2020. godine.

Svim prijavljenim polaznicima će biti dostavljen link za direktan pristup online platformi.

Napomena: Nije potrebno instalirati bilo kakvu dodatnu aplikaciju na računar.

 

Agenda

 

Izvor: http://www.komorabih.ba/poziv-virtuelna-panel-diskusija-o-tekstilnoj-industriji-dan-poslije/

Back To Top
X